Lidt om mig og mine i forhold til at male

Men her er lidt om nogle af mine mennesker

I et menneskeliv har jeg malet .

Og i den største del af mit liv har jeg arbejdet i det sociale og i psykiatrien . Det har  i den grad inspireret mig og beriget mig på mange , mange områder.

Ikke helt så meget psykiatrien som speciale , men mere de mennesker, som livets udfordringer har bevirket, at nogle har behov for hjælp og støtte i deres liv. Sikken rigdom de mennesker også har! Tak fordi jeg bliver lukket ind!

Så er der de mennesker, der  har valgt at arbejde og være sammen med vores medmennesker med en sindslidelse og et sårbart sind om at få et bedre liv. Også stor respekt for dem.

Og ikke mindst er jeg så heldig at min dejlige , varme familie og mine gode venner giver mig så meget, støtter mig og  inspirererer mig - også i mit maleri.

Alle disse mennesker, deres situationer og deres "landskaber" har inspireret og beriget mig og mine malerier.

Tak!

🙂

Gode hilsener
Bodil Ring Brask
Her bliver også jeg glad i sjælen: en fødselar ønskede sig et meget meget stort billede ( som jeg skulle male) af sine sønner! Og han fik det og blev så glad... det får mig lyst til at blive ved med at male❤️

Nyeste kommentarer

16.10 | 08:45

Hej bodil, der er rigtig mange spændende billeder og flere jeg syntes rigtig godt om, men jeg savner målene på "Og her er vi, Hej,Her er vi"

07.01 | 20:04

Tusind tak Lotte

07.01 | 20:03

Tak for din forespørgsel
Ja det gør jeg.
Send mig en mail, så svarer jeg gerne: bodilringbrask@gmail.com
Gode hilsener bodil

07.01 | 19:25

Sælger du kalendre med dine malerier som motiver?